OrangeGas, met 10 snelladers, grootste EV plein bij Schiphol geopend

OrangeGas heeft, in samenwerking met DCB Energy, met tien snelladers haar grootste EV plein in Nederland geopend! Het compleet nieuwe EV plein heeft 3×150 kWh en 7×50 kWh snelladers en is ook nog eens de goedkoopste aanbieder in de omgeving, per kWh betaalt de kant slechts €0,30 cent. De snelladers bieden stroom aan van Nederlandse boerderijen en in de toekomst van eigen zonnepanelenprojecten. Het station is gevestigd aan de Changing Lane 10, zichtbaar vanaf de A4, afslag Hoofddorp. Medio januari wordt deze locatie uitgebreid met de andere schone brandstoffen van OrangeGas.

EV plein

Foto via orangegas.nl met, rechts uit het midden, de Bisschop van Myra.

EV plein

De totstandkoming van de snelladers op deze locatie is mede mogelijk gemaakt door BENEFIC subsidie. BENEFIC is een grensoverschrijdend en innovatief project voor de ontwikkeling van laad- en tankinfrastructuur voor alternatieve brandstoffen voor transport.

Happy Points sparen

Uniek is dat klanten kunnen sparen voor Happy Points. Het sparen gaat digitaal via de OrangeGas app, wereldwijd de eerste spaarapp voor alternatieve brandstoffen! Happy Points zijn punten die je spaart door bij elke tankbeurt in te checken bij een OrangeGas tanklocatie. Elke tankbeurt levert Happy Points op, hiermee spaar je voor leuke producten in de OrangeGas shop.

OrangeGas schone brandstoffen

OrangeGas, levert 100% schone brandstof en draagt daarmee bij aan duurzame mobiliteit. We maken schone en circulaire brandstoffen beschikbaar en met tankstations door heel Nederland is schoon tanken altijd dichtbij. OrangeGas biedt een breed scala aan schone brandstoffen die altijd duurzaam en zo lokaal mogelijk worden geproduceerd. Ga voor meer informatie over OrangeGas naar www.orangegas.nl

Bron: orangegas.nl

 

One Response to OrangeGas, met 10 snelladers, grootste EV plein bij Schiphol geopend

  • Laadstation met Zonnepark langs de snelweg is er nog niet. een hectare produceert 1 miljoen kWh.
    met Orange laadstation 30 cent per kWh, opbrengst per hectare panelen 300.000 euro.

Geef een antwoord

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2021 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign