SodaStream maakt exclusieve TV aflevering Pride Pool Party

For the love of tomorrow

Opzwepende beats, dansende mensen en een feestelijke stemming: op zaterdag 1 augustus om 22.40 uur zal OUTtv de exclusieve coronaproof SodaStream Pride Pool Party uitzenden. Deze zomer, nu veel Pride events afgelast zijn, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven vieren wie zij zijn. Met deze TV uitzending wil het bruiswatermerk de LGBTQ gemeenschap haar steun betuigen en bijdragen aan een betere planeet waar we trots op kunnen zijn: For the love of tomorrow.

SodaStream

In en om het zwembad genieten bekende LGBTQ gasten uit Nederland en België van een kleurrijke mocktail. De influencers en dansers vertellen waarom zij het belangrijk vinden om de Pride te vieren en hopen hiermee de kijkers te inspireren hetzelfde met trots te doen. Achter de draaitafel staat de bekende Vlaamse DJ Thierry von der Warth, die de aanwezige gasten en de kijkers in de Pride feeststemming brengt.

Love

SodaStream steunt al jarenlang de LGBTQ gemeenschap en zet zich hier met trots voor in. Het merk omarmt wereldwijd diversiteit, viert co-existentie en staat voor gelijkheid. Een van de manieren waarop het merk deze visie uit, is door jaarlijkse aandacht te creëren voor de wereldwijde acceptatie van de LGBTQ gemeenschap tijdens de Pride maand. Zo lanceerde SodaStream Special Limited Edition modellen, publiceerde spraakmakende videoboodschappen en nam deel aan de bekende botenparade in Amsterdam.

Uitzenddata en kanalen

De SodaStream Pride is te zien op OUTtv en Antwerppride.tv op:

⦁ OUTtv: zaterdag 1 augustus om 22.40 uur
⦁ Antwerppride.tv: vanaf zaterdag 1 augustus herhaaldelijk te zien t.e.m. 9 augustus

Win de SodaStream Pride Kit 2020

Geef een duurzaam tintje aan je eigen party met de deze limited edition SodaStream Pride Kit. De 2020 editie bevat een on-the-go fles waarin je bubbels bruisend blijven, herbruikbare rietjes en een draagtas met ‘For the Love of Tomorrow’ print. Deel jouw positieve Pride boodschap met #sodastreampride2020 en maak kans op 1 van de 30 exclusieve Pride Kits!

SodaStream Pride Kit 2020

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. Producten zijn verkrijgbaar in meer dan 90.000 winkels in 46 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere BCC, Blokker, bol.com, Coolblue, MediaMarkt, PLUS en SodaStreamStore.nl

 

Geef een antwoord