Voets Transport kiest opnieuw voor duurzaam transport met IVECO Stralis LNG

​​​​​Voets Transport is een middelgroot transportbedrijf dat hoge kwaliteit ademt. Niet alleen door klantgerichte service maar door oog voor ieder detail. Van uitstekend getrainde medewerkers tot modern wagenpark, alles klopt bij Voets Transport.

Rob Voets vertelt vol trots over zijn bedrijf dat 13 jaar geleden werd opgericht na overname van BECX Transport. Een bedrijf met een flink klantenbestand en stabiel wagenpark dat daarna een groei doormaakte. Het was hard werken en het hoofd boven water houden tijdens de crisis. “Zonder mijn team had ik het niet gekund,“ zegt hij lachend, “en in al die jaren nul verloop he?!” Dat zegt genoeg, het team van Voets Transport is als een geoliede machine, heel goed op elkaar afgestemd. “Wij werken al jaren met elkaar en hebben wat werk betreft hetzelfde DNA.” Dat proef je! De sfeer in het kantoor is goed en de werkruimte voelt prettig aan. Zowel de planners als de operationele mensen hebben alle ruimte om zich te bewegen. “Moet ook wel, want met het binnen halen van nieuwe contracten krijgen we er vanaf april mensen bij.” ​

Voets Transport

Voets Transport kiest opnieuw voor duurzaam transport met IVECO Stralis LNG. (Foto’s via iveco.com)

Wagenpark

Onder het genot van een bakje koffie met gebak vertelt Rob vol trots over de laatste ontwikkelingen en over de recent afgeleverde trucks die hun wagenpark complementeren. “Ons wagenpark telt momenteel 59 voertuigen. Heel divers met voor ieder specifiek transport een geschikt voertuig.” Voets Transport is FORS gecertificeerd voor transport met (volume) opleggers naar de UK. Zij vervoeren met name in Benelux maar ook Duitsland en Frankrijk vormen geen enkel probleem. Waarin onderscheiden zij zich op de markt? “Wij denken in alles mee, geven eerlijk advies en leveren kwaliteit.”

LNG

Met de aanschaf van twee nieuwe IVECO LNG trekkers telt het wagenpark van Voets vier LNG voertuigen. “Duurzaamheid is niet alleen voor ons belangrijk maar ook voor onze klanten.” Rob noemt Heras, ZND en AB InBev waar Voets Transport verantwoordelijk is voor het transport. “Door te kiezen voor duurzame LNG trucks van IVECO dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.” LNG trucks zijn niet alleen stiller maar ook veel schoner voor het milieu door 60% reductie van NOx en 99% reductie van fijnstof. Met een actieradius van ruim 1600 km is de IVECO LNG uitermate geschikt voor lange afstanden. In Europa is het mogelijk om op meer dan 100 plaatsen in Europa vloeibaar aardgas te tanken en er komen steeds meer tankstations bij.

Relatie

Het feit dat IVECO koploper is op gebied van LNG én beschikt over de juiste actieradius resulteerde in de aanschaf van twee hagelnieuwe trucks. “We zijn er enorm blij mee.” Voor het pand van Voets Transport staan de twee paradepaardjes te glimmen in de zon. De uitrusting waarvoor gekozen is straalt robuuste sportiviteit uit. “We zijn trots op deze nieuwe aanwinst die, mede door het advies van Bert, tot stand gekomen is. Hierin is de relatie die we hebben opgebouwd doorslaggevend geweest.”

Voets Transport

Voets was de eerste in Nederland die gebruik ging maken van het Europese Bio For You project en maakt opnieuw als eerste gebruik van het CEFF/Shell project. Het gehele team van IVECO NLS wenst Voets Transport B.V. nog vele veilige kilometers en kijkt uit naar verdere samenwerking.

Bron: www.iveco.com

 

Geef een reactie