Waarom de metalen kast industrieel zo duurzaam is

Metalen kast industrieel is hip. Met het robuuste uiterlijk en stevige voorkomen past ze perfect in talloze woonstijlen: van industrieel tot bohemian. Maar een kast van metaal is ook een mooie, stoere tegenhanger binnen een klassiek of romantisch interieur. Er is altijd wel een metalen kast naar jouw smaak te vinden. Maar wist je dat kasten van metaal of staal ook hartstikke duurzaam zijn?

metalen kast industrieel

Metalen kasten gaan lang mee

Niets is zo duurzaam als een meubel dat lang meegaat. Een kast die van generatie op generatie wordt doorgegeven en steeds weer kan stralen in een nieuw interieur. Een kast van staal gaat niet zomaar kapot. De planken buigen niet door en ook voor een buts moet je wel heel erg je best doen. Met een stevige, metalen kast kun je dus jaren doen. En komt er toch een kras op of een deukje in, dan geeft dat de kast alleen maar meer karakter. Doorleefd staal heeft die geliefde, industriële feel die jouw huis persoonlijkheid geeft.

Metalen kasten zijn makkelijk te stylen

Juist het feit dat een kast van metaal zo universeel is, maakt hem extra duurzaam.
Wil jij van woonstijl veranderen? De kast kan gewoon blijven! Je geeft hem gewoon een andere twist. Want kasten van metaal zijn makkelijk te stylen. Een metalen kast industrieel stylen is eenvoudig. Met stoere, doorleefde materialen ben je zo klaar.

Maar je kunt veel meer kanten op met een kast van staal. Metaal gaan goed samen met allerlei materialen en stoffen. Vooral natuurlijke materialen vormen een stijlvolle tegenhanger. Maar ook vrolijke en sprekende kleuren gaan goed samen met metaal. Wil je jouw kast echt een compleet nieuwe uitstraling geven? Dan is metaal makkelijk over te spuiten in een kleur naar wens. Zo geef je jouw kast in een handomdraai een nieuwe look en kan hij weer jaren mee.

 

One Response to Waarom de metalen kast industrieel zo duurzaam is

  • kasten van aluminium. auto’s van aluminium geproduceerd met stroom van zon en windparken.
    metaal wordt geproduceerd met kolen en veel vervuiling, aluminium wordt geproduceerd met schone stroom.

Geef een reactie