Smart E-Mobility Conference – 8 april 2022

Smart E-Mobility Conference: toonaangevende experts presenteren het beleid, de technologieën en de markten die de e-mobiliteitssector stimuleren en de totstandkoming van de mobiliteitsoplossingen van de toekomst mogelijk maken! Het nieuwe “Fit for 55”-pakket heeft tot doel de EU op weg te helpen naar klimaatneutraliteit. Energie is verantwoordelijk voor 75% van de uitstoot van broeikasgassen. Het versnellen van de energie-efficiëntie is van cruciaal belang! E-mobiliteit speelt hierin een sleutelrol.

Smart E-Mobility Conference

Smart E-Mobility Conference

De Smart E-Mobility Conference op 8 april 2022 in Wels/Oostenrijk biedt een update over het beleidskader en de markten die de e-mobiliteitssector stimuleren en laat zien hoe innovatieve bedrijfsmodellen en geavanceerde laadoplossingen de grootschalige uitrol van e-mobiliteit.

Het evenement wordt gehouden in het kader van de jaarlijkse World Sustainable Energy Days (WSED) – een toonaangevende internationale conferentie over de energietransitie en klimaatneutraliteit met jaarlijks meer dan 650 experts uit meer dan 60 landen! “Energietransitie – full speed ahead!” Dit is het motto van het evenement in 2022.

Smart E-Mobility Conference 22

In 2022 biedt de WSED een uitgebreid pakket aan evenementen die de ingrijpende transformatie van beleid, technologieën en markten presenteren om klimaatneutraliteit te bereiken, en hoe het tempo van verandering kan worden verhoogd. Ontdek hoe we de acceptatie kunnen vergroten, investeringen kunnen triggeren en dingen in beweging kunnen krijgen – op volle snelheid! De WSED wordt georganiseerd door het OÖ Energiesparverband, het energieagentschap van Opper-Oostenrijk.

 

Bekijk het volledige conferentieprogramma en schrijf je vandaag nog in via www.wsed.at.

Smart E-Mobility Conference 1

 

Geef een reactie