State of the Art & Innovaties oriëntatiereis Kopenhagen

Adenda organiseert een State-of-the-Art en Innovaties oriëntatie reis naar hét mondiale topcluster voor CleanTech en Circulaire Economy, in Kopenhagen en omgeving. Het wordt een unieke reis omdat er maar weinig plekken in Europa zijn met zo’n concentratie van topbedrijven en instituten op gebied van CleanTech en Circular Economy, waaronder de wereld-beroemde organisaties State of Green met het indrukwekkende House of Green en de organisatie CLEAN.

We bezoeken zowel bedrijven als toonaangevende organisaties om u een breed beeld te geven van de status van GreenTech CleanTech, Future Energy en Circular Economy in Denemarken, ter vertaling naar úw organisatie.

oriëntatiereis

Is op de hoogte zijn van State -of-the-Art en innovaties op het gebied van CleanTech en of Circular Economy voor u belangrijk? Dan is dit een kans om in korte tijd veel te zien. Ook het versterken van uw netwerk met reisgenoten en medewerkers van de te bezoeken bedrijven en of instituten zal een meerwaarde zijn.

Internationale Innovatie Oriëntatie Tours is een Adenda concept. Wij hebben veel Internationale ervaring o.a. met het professioneel organiseren van deze Internationale Innovatie Oriëntatie Tours, die een zeer hoge waardering hebben voor inhoud en organisatieniveau. Dit laatste zowel van deelnemers als de Internationale organisaties die we eerder bezocht hebben.

oriëntatiereis 2

Het doel van het programma is deelnemers

  • De unieke Deense State-of-the-Art en innovatiekracht op het gebied van CleanTech en of Circular Economy in beeld te brengen, bij een mix van ondernemingen en instituten.
  • Toepassingen te tonen bij bedrijven die ideeën geven en beelden schetsen ter vertaling naar uw eigen situatie.
  • Verbreding van netwerken te bieden met college deelnemers en personen bij te bezoeken instituten en bedrijven.
  • Inzicht te geven in (internationale) samenwerkingsmogelijkheden voor brancheorganisaties, overheidsinstellingen en bedrijven.

De doelgroepen

  • Personen – bedrijven die actief zijn op het gebied van CleanTech en of Circular Economy of zich oriënteren op oplossingen.
  • Organisaties, (profit, non-profit en overheid) Waterschappen, Gemeentes, Provincie / beleidsmakers op genoemde gebieden, productiebedrijven, enz.
  • Adviseurs in de GreenTech, CleanTech en Circular Economy sector die bedrijven ondersteunen en of adviseren.
  • Bedrijven die innovatieve producten maken of op de markt brengen voor deze sectoren.

oriëntatiereis 3

Algemene informatie, het programma en aanmelden

Het programma kan inhoudelijk nog aangepast worden in het belang van de kwaliteit en/of actuele (on)mogelijkheden of anderszins. De kwaliteit van het programma zal hierbij altijd onze hoogste prioriteit hebben.
Inschrijven kan op de speciale pagina op de website www.adenda-export.com

 

Geef een reactie