TU Delft kiest voor gezond en lokaal

Vanaf 1 juli 2018 verzorgt Cormet Enjoy the Good Life B.V. de exploitatie van alle horecafaciliteiten, inclusief banqueting, op de TU Delft. In totaal zal Cormet invulling geven aan zo’n 20 horecaconcepten zoals koffiecorners, restaurants, food markets en een grand café. De focus ligt hierbij op lokale en gezonde voeding met veel variatie. Cormet gaat hierin de samenwerking aan met lokale ondernemers om het aanbod op de TU Delft af te stemmen op de wensen van de doelgroep. Ook zal er veel aandacht zijn voor duurzaamheid op het gebied van inkoop, hergebruik en het terugdringen van verspilling.

TU Delft

Samenwerking TUD en Cormet. Foto via cotmet.nl Roy Borghouts Fotografie.

TU Delft heeft gekozen voor Cormet

“Wij zijn trots dat de TU Delft heeft gekozen voor Cormet om invulling te geven aan de catering en banqueting op de campus,” aldus Dennis Verdriet, Operationeel directeur, Cormet Enjoy the Good Life. “Connected zijn met de doelgroep is precies waar wij voor staan met de flexibele invulling van nieuwe concepten per locatie. Al tijdens de implementatiefase staan de wensen en ideeën van de specifieke gasten per locatie centraal. De ruim 70 medewerkers die onderdeel worden van het Team van Cormet gaan hierin een belangrijke rol spelen, net als lokale ondernemers uit Delft en omgeving.”

Intensieve samenwerking

TU Delft en Cormet kiezen voor een intensieve samenwerking en maken gebruik van bestaande methoden en nieuwe innovaties op het gebied van duurzaamheid die in co-creatie met het onderwijs en de Green Office ontwikkeld worden.

Duurzame initiatieven

“De keuze voor Cormet is gemaakt door een afvaardiging van medewerkers en studenten. Cormet voldoet het beste aan alle gestelde voorwaarden om de horeca op de TU Delft goed in te vullen. Ze gaan samenwerken met lokale ondernemers en brengen zo meer diversiteit in het assortiment en prijs. We zien uit naar een prettige samenwerking met het Cormet team.” Aldus Dennis Cruyen, Procesmanager Catering, Evenementen en Horeca TU Delft.

Bron: www.cormet.nl

 

Geef een reactie